Skip to main content

ИНСТИТУТ ЗА ПЕДАГОШКА ИСТРАЖИВАЊА

др Владимир Џиновић

  • Звање: виши научни сарадник

    Oбласт интересовања: Oдноси моћи и образовање, квалитативна методологија, професионални развој наставника

    Телефон: 011 2 642 925

    Мejл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

БИОГРАФИЈА

ОБРАЗОВАЊЕ

Дипломирао је и магистрирао на Одељењу за психологију Филозофског факултета Универзитета у Београду. У децембру 2008. године одбранио је магистарску тезу под називом: Начини говора и субјективизације школског неуспеха. 2006. године је стекао диплому конструктивистичког психотерапеута и личног тренера у Удружењу психолога Србије. 2008. године је стекао националну лиценцу за психотерапијски и саветодавни рад у Савезу друштава психотерапеута Србије

РАДНО ИСКУСТВО

Од 2000. до 2003. године радио као демонстратор на предмету Психологија личности. Од 2002. до 2004. године био је стручни сарадник у XV београдској гимназији. Од 2004. године запослен на Институту за педагошка истраживања као истраживач. Од 2004. године активно се бави психотерапијом и личним тренинзима. Од 2005. године ангажован је као консултант за квалитативна истраживања у агенцији за истраживање тржишта GfK: фокус групе, интервју, израда извештаја.

ЧЛАНСТВА У УДРУЖЕЊИМА

Члан EPCA – European Personal Construct Association, Удружења конструктивиста Србије и Савеза друштава психотерапеута Србије.