Skip to main content

ИНСТИТУТ ЗА ПЕДАГОШКА ИСТРАЖИВАЊА

Новогодишња представа за децу

Сарадници Института учествују у осмишљавању и реализацији дечјих сајмова, радионица за децу и новогодишњих представа за своје најмлађе.
 

IMG 6775У петак 20. децембра у 17 сати у организацији Института за педагошка истраживања одржана је новогодишња представа за децу запослених и сарадника института под називом „Деда мразе, деда мразе, баба мразица је скренула са стазе“. 

Деца су кроз представу пратила авантуре Деда Мраза и његовог вилењачког тима у намери да пронађу поклон за Баба Мразицу. Као активни учесници представе деца су помагала вилењацима да открију решење укрштенице, које је уједно откривало и координате поклона за Баба Мразицу. Деца су помогла у увијању поклона за Баба Мразицу и остављали личне креативне поруке као део поклона. По завршетку представе Деда Мраз је поделио деци новогодишње пакетиће, док се са музичким програмом наставило у просторијама института.

Представу су осмислили, продуцирали и одиграли истраживачи института, и то као извођачи: Драган Весић (у улози Деда Мраза), Ана Радановић (у улози Вилице Анице), Младен Радуловић (у улози Вилењака), Сања Грбић (у улози Истраживачице Сањалице) и Смиљане Јошић (у улози Баба Мразице), док је Јелена Станишић продуцирала представу. У писању сценарија учествовали су Ана Радановић, Драган Весић, Младен Радуловић и Сања Грбић. Специјалне гошће биле су Ивана Ђерић (као Вила Добрила) и Славица Максић (као наратор).